Blog

04 maig 2020

El Consell Regulador de la DOP Siurana, amb la col·laboració de PDR.cat 2020, el Panell Oficial de Tast d’Olis de Catalunya, l’IRTA i Nutrisalt, ha organitzat aquest dijous 30 d’abril un webinar interactiu dedicat al tast d’olis i la utilització...

02 març 2020

 


...

14 febrer 2020

 

En aquest curs organitzat des de l'Escola Agrària de Mas Bové mirarem el món de la fruita seca des de diverses perspectives i intentarem contesrar a les següents preguntes: què, com i on vendre?, quins productes elaborats podem fabricar...

09 desembre 2019

Jaume Bori, investigador de la unitat tecnològica de Nutrició i Salut d’Eurecat Reus, ens explica l'operació 3 del projecte Nutrisalt: "Creació de la Unitat de Seguretat Alimentària i de la Plataforma d'Ecotoxicitat"

28 octubre 2019

Ester Gomis Fortuny, de Ca Rosset


En el marc de l’edició 2019 d’Expro/Reus han...

24 maig 2019

El passat 30 d’abril va tenir lloc a la Sala de Graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV la final local del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”, una iniciativa en què es convida els doctorands...

13 març 2019

Antoni Caimari, coordinador de Recerca de l’Àrea de Biotecnologia d’Eurecat, ens acosta els objectius de l’operació 2 de Nutrisalt, basats en la cerca de nous ingredients de fonts vegetals de proximitat.

05 març 2019

 

Ignasi Papell és enginyer químic i té una gran experiència en innovació empresarial i projectes d’I+D+i, especialment en l’àmbit de la indústria alimentària. Actualment és responsable de negoci del sector Alimentació d’...

22 novembre 2018

El divendres 14 de novembre, en el marc de la Festa de l'oli nou que va tenir lloc a la plaça de la Llibertat de Reus, es va organitzar aquest taller, "Volem pa amb oli". El taller va proposar als més petits que analitzessin els motius que fan...


© Nutrisalt. Tots els drets reservats.    Política de galetes | Transparència