Presentació de NUTRISALT, Projecte d’Especialització i Competitivitat per una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible

Presentació de Nutrisalt
11/06/2018

NUTRISALT, el Projecte d’Especialització i Competitivitat (PECT) de Reus i el Camp de Tarragona per una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible, es presenta aquest dimarts, 12 de juny a les 9:30h a la seu d’EURECAT (Edifici Centre R+D+I en Nutrició i Salut, avinguda de la Universitat, 1).

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, EURECAT i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)— està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

El projecte es presenta davant els agents del sector amb el programa següent:

  • 9:30h. Presentació projecte. Àurea Rodríguez, gerent Eurecat Reus, benvinguda i conducció de l’acte. Parlaments: Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Lluís Arola, director científic d’EURECAT i director de l’àrea de Biotecnologies. Presentacions específiques dels investigadors: M. Cinta Bladé, Antoni Caimari, Núria Canela, Antònia Ninot, Miquel Àngel Bové.
  • 10:00 h Experiències empresarials d’èxit. Condueix i presenta Àurea Rodríguez. Taula rodona: 3 experiències empresarials d’èxit: Corium (Constantí), Molí d’Oli Mas Montseny, Curculio Nucum (la Selva del Camp).
  • 10:15 h Parlaments institucionals. Condueix i presenta Àurea Rodríguez. Rosa Cubel, directora d’Innovació i Transferència de l’IRTA; Lluís Arola, en representació de la URV i la Fundació URV; Jaume Ferrús, vicepresident primer d’Eurecat; i Carles Pellicer, alcalde de Reus.
  • 10:30 Tast d’olis i esmorzar: Tast d’olis guiat a càrrec de l’IRTA, tast de productes de proximitat a càrrec de Fruites Martí Gisbert (Mercat Central de Reus), Molí d’Oli Mas Montseny i Curculio Nucum.

© Nutrisalt. Tots els drets reservats.    Política de galetes | Transparència